Ni lepšega potovanja od potovanja v neznano. Medtem ko letiš daleč stran, namalokrat za saboj puščaš vse, kar te bremeni. Dlje, kot si, lahkotnejši postajaš. Izzivi, s katerimi se dnevno soočaš, dobivajo smisel, a postajajo vse manjši. Moč in mir, ki se vzbujata v tebi, ti dajeta občutek mogočnosti, večnosti in brezmejnosti.


>> PREOSTANEK ČLANKA O MEDITACIJI

3. 3. 2022 smo ponovno pričeli z redno serijo naših vodenih meditacij. Ta dan se je zgodila otvoritev naše prenovljene meditacijske sobe. Otvoritev smo s čarobnim meditativnim dogodkom delili z vsemi tistimi, ki so takoj začutili, da želijo postati del nas.

TERMINI MEDITATIVNIH SREČANJ (1x mesečno):

  • september, 2022 – januar, 2023 (zaprta skupina – termini se še dorečejo) – prijava možna do zapolnitve mest oz. najkasneje do 15. 8. 2022.

KJE: PUUTI / meditacijska soba, Šentviška ul. 28, 1000 Ljubljana

CENA:

  • 5-mesečni paket: 100 EUR (1x mesečno // obdobje: september, 2022 – januar, 2023 / plačilo se izvede pred začetkom programa)

OMEJITEV: Največ 12 udeležencev (obvezna predprijave).

PRIJAVA: Možna le z osebnim povabilom enega od udeležencev (prijavi vas on oz. ob prijavi navedete njegovo ime) ali z osebnim povabilom vodje PUUTI meditativnih praks ~ Tine Pustovrh Puc. V kolikor povabila niste dobili, a bi si meditacijam resnično radi pridružili, nam pišite mail na meditacija@puuti.si in poslali vam bomo pristopni vprašalnik.

Lahko pa se odločite tudi za predhodno osebno – spoznavno – srečanje z vodjo PUUTI meditacij Tino Pustovrh Puc. Osebno srečanje traja med 90 in 120 minut in stane 85 EUR.

Za prijavo na meditacijo izpolnite prijavni obrazec spodaj (zaželena prijava vsaj 3 dni pred izvedbo).

V kolikor je bi se skupini želeli pridružiti naknadno, izpolnite prijavnico. Kontaktirali vas bomo. V primeru takšne oblike povpraševanja vnaprejšnje plačilo ni potrebno (do naše potrditve).PRIJAVNI OBRAZEC

MEDITACIJA / prijava
Prijavljam se na: *
Bi si želeli več terminov meditacije mesečno? Če ja, obkročite svojo željo (neobvezno).

**Plačilo, ki velja kot akontacija, poravnate ob prijavi na zgornji obrazec. Po prejeti in potrjeni prijavi odpoved ni več mogoča. S prijavo na dogodek potrjujete, da se seznajeni in da se strinjate z našimi prijavnimi pravili.

PODATKI ZA NAKAZILO

IMMENSA d.o.o.
Celovška c. 355
1000 Ljubljana

TRR: SI56 6100 0000 7134 212

Namen: Prijava na dogodek
Sklic: 00 2022-23

*Prosimo, da plačilo izvedete v roku dveh (2) dni od oddane prijave preko obrazca, v nasprotnem primeru vam ne moremo zagotavljati prostega mesta.


OPOMBA: Lastimo si pravico, da vašo prijavo tudi zavrnemo.