Ni lepšega od sproščenega in srečnega otroka, s tem se zagotovo strinjamo vsi. Žal pa le-tega pripeljati in obdržati na ravni sreče, zadovoljstvo in mirnega notranjega okolja ni vedno najlažje. Še posebej ne v časih, v katerih živimo.

Sodobna družba se je znašla v obdobju, v katerem nam hitro vrteče se kolesje našega življenjskega ritma jemlje stik z življenjem. Ne gre le za ogromno količino stresa, ki se nam dnevno izloča v naša telesa in jih zastruplja, pač pa gre za vse večjo odsotnost pozornosti, ki bi morala biti namenjena našim osnovnim potrebam in vrednotam – biti srečen, miren, zadovoljen in zdrav.

Mnenja smo, da se umetnost sreče, zadovoljstva in zdravja v prihodnosti naših otrok in mladine skriva prav v tem, kako se bodo le-ti naučili biti sami s seboj, z naravo, s svojo tišino, s svojimi mislimi, brez da bi nenehno iskali zunanje dražljaje, ki tako agresivno rušijo njihovo notranjo ravnovesje in mirnost in s tem seveda tudi njihov stik samih s seboj.

PUUTI verjame, da je čas, da naše otroke ustavimo, jih potegnemo ven iz nevarnega in hitro vrtečega se kolesja in jim na nežen način ponudimo tisto nekaj, ki jih bo lahko obogatilo za vse življenje.

Urice meditacije in sproščanja so zagotovo pravi pristop. Izjemno pomirjujoč prostor, nežna glasba in učitelj, ki jih zna umiriti, so edinstvena kombinacija. Različne vaje, ki jih bodo vpeljale v njihov notranji raj, so izbrane skrbno, pedagoško in usklajeno z njihovimi leti in sposobnostmi. Znano je, da imajo otroci, ki se znajo sprostiti in umiriti, izjemno izostrene misli, jasen fokus, manj vedenjskih težav, bolj izrazite življenjske ambicije in cilje, predvsem pa boljši stik s sabo in okolico.

PRISRČNO VABLJENI, da se nam pridruži tudi vaš otrok!

Urice meditacije bodo za začetek potekale 45 min, na vsakih 14 dni. Cena je 30 EUR / mesec / otroka.

PODROBNOSTI O IZVEDBI PROGRAMI IN PRIJAVI

V spodnjem obrazcu zbiramo predprijave. Takoj ko bomo imeli vsaj pet prijavljenih otrok, se bo program začel izvajati (predvidoma SEPTEMBRA, 2022). Otroci bodo razdeljeni v dve starostni skupini (6 – 11 let in 12 – 18). Program se bo izvajal v naših prostorih v Šentvidu, v popoldanskih urah oz. po dogovoru.

PREDPRIJAVNI OBRAZEC

MEDITACIJA OTROCI